Забезпечення потреб у продуктах харчування у закладах дошкільної освіти Великобичківської ТГ
16.01.2023 року Відділом освіти, культури, молоді та спорту Великобичківської селищної ради було оголошено закупівлю «Хек морожений 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (Основний словник національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»)» для Забезпечення потреб у продуктах харчування у закладах дошкільної освіти Великобичківської ТГ протягом 2023 року. Сума закупівлі 240 000,00 грн.
Хек морожений, кількість: 1700 кг. Риба морожена морська (хек, тушка) І гатунку, випотрошена, без голови, середнього розміру, довжина тушки риби не менше 20 см. Поверхня риби повинна бути чиста, без луски, природного забарвлення, без зовнішніх пошкоджень, з щільною консистенцією, з природним кольором та запахом, властивим свіжозамороженій рибі. Не допускається заморожування риби більше одного разу. ДСТУ 4868:2007.
Пакувальна тара на рибу – картонні коробки по 10 кг, риба заморожена блоками, без шару льоду, з попереднім пакуванням риби в пакети з полімерних матеріалів згідно з чинним нормативним документом. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО.
Товар повинен відповідати умовам ДСТУ 4868:2007; без ГМО, відповідати іншим вимогам діючого санітарного законодавства України.
Інші вимоги до товару:
Маркування повинно містити: назву і адресу виробника, повну назву продукту, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, мікробіологічні показники, умови зберігання і інформаційні дані про харчову цінність 100 г продукту.
Строк поставки товару: протягом двох календарних дня після отримання заявки від Замовника. Доставка замовленого товару проводиться спеціально обладнаним транспортом Постачальника з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення продукції.
Кожна партія товару має супроводжуватись документами, що підтверджують їх відповідність санітарно-гігієнічним вимогам. На кожну поставку товару надається декларація виробника або посвідчення про якість. При поставці товару водій-експедитор має мати при собі особисту медичну книжку, яку на вимогу представника замовника повинен пред’явити.
У разі поставки товарів більш нижчої якості, ніж визначається стандартами, Замовник має право відмовитися від партії поставленого товару і його оплати.
Вартість товарів встановлюється в гривні та включає вартість самих товарів, вартість тари, упаковки та маркування з урахуванням митних, транспортних, страхових, складських та інших витрат.
Продукція має відповідати Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини»» від 06.05.2005 р. № 2809-IV.
Кожна партія товару повинна бути окремо згрупована відповідно до заявки замовника. Тара повинна бути чистою, не деформована. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Товар повинен відповідати ДСТУ. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин. Доставка, навантаження та розвантаження товару здійснюється за рахунок постачальника. Завіз продукції повинен здійснюватись при наявності накладної.
Постачання товару відбувається партіями (згідно заявок Замовника) протягом 1 робочого дня (з 08:00 по 17:00) з моменту замовлення, спецтранспортом Учасника та за його рахунок до закладів освіти згідно дислокації.
Постачальник зобов’язується вчасно надавати один екземпляр накладної для розрахунку за поставлений товар з усіма належно заповненими реквізитами та підписами.
Категорично забороняється постачання продуктів харчування, які зокрема:
- продукти, що містять генетично модифіковані організми;
- продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти;
Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від установлених відповідної документацією для кожного окремого виду товару, зазначається на етикетці і вважається гарантійним терміном, обчислюється від дати виготовлення
Строк поставки до 31.12.2023 р.
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)